Thuis Nieuws

Een blik binnen de gegevens van Axiotherm het koelen centrumconcept.

Van goede kwaliteit Koude Ketting PCM voor verkoop
Van goede kwaliteit Koude Ketting PCM voor verkoop
Wij bevestigen alle koude kettingsmaterialen van ANDORES volledig, met hoogte - kwaliteit en de professionele na-dienst worden tevredengesteld.

—— Sammi

De koelpcm stootkussens zijn safty en zo zacht dan normale PCMs, die groot is.

—— Lieven

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Een blik binnen de gegevens van Axiotherm het koelen centrumconcept.

Een blik binnen de gegevens van Axiotherm het koelen centrumconcept.

Een datacentrum het koelen concept door Axiotherm GmbH en Frigoteam Handels GmbH wordt was onder de technologieën op de Toekomstige het Denken conferentie in Darmstadt, Duitsland worden geëerd ontwikkeld dat, eerder dit jaar.


Het concept, „Veiligheid van levering en noodsituatieverrichting in datacentra door integratie van PCM koude opslag,“ nam derde plaats in de energietechnologiecategorie. Gebaseerd op thermische de opslagtechnologie van HeatSel van Axiotherm, wordt het systeem ontworpen om het koelen van datacentra in het geval van een stroomuitval te verzekeren. Tegelijkertijd, kunnen het gebruik van photovoltaic macht en het vrije koelen systeemefficiency verhogen en emissies verminderen tijdens regelmatige verrichtingen.

Axiotherm, een dochteronderneming van ESDA Technologie Gmbh, specialiseert zich in het ontwikkelen van macro-inkapseling van de materialen van de faseverandering voor diverse toepassingen. De zeemansdolk Büttner, belangrijkste het onderzoekambtenaar van Axiotherm, beantwoordde een paar vragen over de technologie per e-mail:

Q: De toekenning is gebaseerd op een datacentrum het koelen concept, niet een het werk model of correct proefproject?

A: „Correct, is de toekenning gebaseerd op een het koelen concept, maar er zijn reeds de diverse koeldiesystemen van Frigoteam met de Axiotherm-PCM-Opslag, slechts voor andere gebieden van toepassing wordt uitgevoerd.“ geweest

Q: Dit het systeem u en Yvonne Reimann van Croda is een presentatie waarop bij het 5de Zwitserse Symposium de Thermische Energieopslag in Luzerne in Januari gaf?

A: „Ja, was de Axiotherm-hybride-PCM-Opslag het centrale element van de presentatie in Luzerne.“


Q: Die wordt CrodaTherm als PCM gespecificeerd in het gegevens het koelen centrumconcept wordt gebruikt?

A: „Nr, in dit systeem PCM onder het vriespunt die door Axiotherm wordt ontwikkeld.“

Q: Wat zijn de de piek smeltpunten en capaciteiten van de energieopslag van PCMs beschikbaar voor gebruik in het systeem?

A: „Beginnend bij -33°C tot +12°C. De opslagcapaciteit van het hybride-PCM-Systeem is typisch ongeveer 50 kWu /m3 (@dT = 10 K).“

Q: Wat zijn de afmetingen van de HeatSel-schijven, en wat worden zij gemaakt van?

A: Er zijn twee soorten HeatSels, één met een diameter van 180 mm voor kleinere tanks, en één met een diameter van 270 mm voor grote tanks (met een diameter >1,20 m). De maximumlaagdikte in beide gevallen is minder dan 30 mm, daarom, in vergelijking met klassieke sferische elementen, kan een vier keer hogere thermische outputmacht worden bereikt. Het (bestand verspreiding) inkapselingsmateriaal hangt van de werkende temperatuur af, is de basis b.v. pp of pe-HD.

Q: Wat spreken de volgende stappen in de ontwikkeling van dit systeem, technisch en commercieel?

A: De „eerste stap was het succesvolle bewijs van concept en aanvankelijke markttoegang door lancerende klanten, zoals Frigoteam.

De „volgende stap is de uitbreiding door van distributienetwerk snel-na klanten. Hier zoeken wij verdere potentiële strategische partnerschappen met snel-na klanten, zoals tankfabrikanten en fabrikanten van het koelen/verwarmingssystemen.

„Een andere stap is de diversificatie van klanten voor verdere toepassingen, zoals voor de industrieën met proces hitte en het koelen werken evenals fabrikanten die van airconditioning en verdere koelsystemen.“

Bartijd : 2018-08-17 10:41:42 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Andores New Energy CO., Ltd

Contactpersoon: Miss. Shen

Tel.: 86-512-63810553

Fax: 86-512-63810553

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)