Thuis

Andores New Energy CO., Ltd

Van goede kwaliteit Koude Ketting PCM voor verkoop
Van goede kwaliteit Koude Ketting PCM voor verkoop
Wij bevestigen alle koude kettingsmaterialen van ANDORES volledig, met hoogte - kwaliteit en de professionele na-dienst worden tevredengesteld.

—— Sammi

De koelpcm stootkussens zijn safty en zo zacht dan normale PCMs, die groot is.

—— Lieven

Ik ben online Chatten Nu

Andores New Energy CO., Ltd

1 2 3 4
Andores New Energy CO., Ltd Andores New Energy CO., Ltd Andores New Energy CO., Ltd Andores New Energy CO., Ltd
het bedrijf toont Kantoor Meeting Room Simuleer de bevestiging van het vervoerbeperking van de koude kettingsverbinding

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Andors
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%

Andor is een belangrijke fabrikant van koude kettings verpakkende producten voor het verschepen van temperatuur-gevoelige materialen. Onze producten kunnen uw waardevolle producten bij de vereiste temperatuur tijdens doorgangs, hetzij bij bevroren, gekoelde houden of andere gecontroleerde temperaturen. Andor niet alleen verstrekt koelproducten in de zomer zoals ijspak, col. gel pad voor huisdieren, koel hoofdkussen, maar ook verwarmende producten zoals hand warmere, magische warme verpakking en enz.

 

Andor zoekt voor kansen voor zaken. Wij hopen dat wij onze ervaring en voordelen kunnen gebruiken om u te steunen en een win-win verhouding voortaan te vestigen.

 

Andor is een belangrijke fabrikant van koude kettings verpakkende producten voor het verschepen van temperatuur-gevoelige materialen. Onze materialenhulp houdt uw waardevolle producten binnen hun vereist temperatuurgamma tijdens doorgang, hetzij bij bevroren, gekoelde of gecontroleerde kamertemperatuur.


Gebaseerd op de filosofie van „besta door kwaliteit en ontwikkel door prestige professioneel“ onze fabrieksvervaardiging niet alleen de noodzakelijke koelproducten in de zomer zoals ijspak, koel gelstootkussen voor huisdieren, oogmasker koelen en hoofdkussen, maar ook verwarmende producten in de winter zoals hand warmere, magische warme verpakking, enz. koelen. Onder de begeleiding van de dienstprincipe „wij creëren wat nodig hebt u“, hebben wij goede zakelijke relatie met cliënten van Japan, Korea, Europa en Amerika gevestigd.

Contactgegevens
Andores New Energy CO., Ltd

Contactpersoon: Miss. Shen

Tel.: 86-512-63810553

Fax: 86-512-63810553

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)