Thuis

Andores New Energy CO., Ltd

Bedrijfsprofiel

Andor is een belangrijke fabrikant van koude kettings verpakkende producten voor het verschepen van temperatuur-gevoelige materialen. Onze producten kunnen uw waardevolle producten bij de vereiste temperatuur tijdens doorgangs, hetzij bij bevroren, gekoelde houden of andere gecontroleerde temperaturen. Andor niet alleen verstrekt koelproducten in de zomer zoals ijspak, col. gel pad voor huisdieren, koel hoofdkussen, maar ook verwarmende producten zoals hand warmere, magische warme verpakking en enz.

 

Andor zoekt voor kansen voor zaken. Wij hopen dat wij onze ervaring en voordelen kunnen gebruiken om u te steunen en een win-win verhouding voortaan te vestigen.

 

Andor is een belangrijke fabrikant van koude kettings verpakkende producten voor het verschepen van temperatuur-gevoelige materialen. Onze materialenhulp houdt uw waardevolle producten binnen hun vereist temperatuurgamma tijdens doorgang, hetzij bij bevroren, gekoelde of gecontroleerde kamertemperatuur.


Gebaseerd op de filosofie van „besta door kwaliteit en ontwikkel door prestige professioneel“ onze fabrieksvervaardiging niet alleen de noodzakelijke koelproducten in de zomer zoals ijspak, koel gelstootkussen voor huisdieren, oogmasker koelen en hoofdkussen, maar ook verwarmende producten in de winter zoals hand warmere, magische warme verpakking, enz. koelen. Onder de begeleiding van de dienstprincipe „wij creëren wat nodig hebt u“, hebben wij goede zakelijke relatie met cliënten van Japan, Korea, Europa en Amerika gevestigd.

China Andores New Energy CO., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
 
  • 2009 – Andores-de Productie wordt gevormd in JiangSu, SuZhou, en begint opererend onder de laboratoria.
  •  
  • 2013 – Co. van Andor New Energy, Ltd wordt gevormd, en opstelling productieinstallaties in WuJiang QiDou, stad.
  •  
  • 2014 – Andores die op farctory wordt gebaseerd begint op de markt brengend al koude kettingsproducten en het PCMs.
  •  
  • 2016 – Anores opent zijn verkoopcentrum BC in Noord-Amerika in Canada., en valt in het Andor-merk en begint werkend als Testend Centrum van Andor. De Technologieën van de escortecontrole wordt anders genoemd Andor-Controletechnologieën.

China Andores New Energy CO., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Andores New Energy CO., Ltd
Andores New Energy CO., Ltd
Andores New Energy CO., Ltd
Andores New Energy CO., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Andors

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Andores New Energy CO., Ltd Certificaten China Andores New Energy CO., Ltd Certificaten China Andores New Energy CO., Ltd Certificaten China Andores New Energy CO., Ltd Certificaten